IMG 20150607 WA0024De Nederlandse Kampioenschappen G-Tennis werden dit jaar georganiseerd bij Tv Haaren in Brabant. Uit Zoetermeer waren er 10 deelnemers van G-Tennis Zoetermeer die zondag 7 juni deelnamen aan dit evenement.

IMG 20150607 WA0022Er werden wedstrijden in verschillende categorieën gespeeld, in de categorie Gemengd Dubbel speelniveau 2-3 werden Tamara & Karel uit Zoetermeer 2e. De derde prijs ging naar Sonja & Arjan ook van G-Tennis Zoetermeer.

In totaal deden 100 spelers uit het hele land mee, verdeeld in single en dubbel onderdelen en onderverdeeld in diverse speelniveaus afhankelijk van de mogelijkheden van de spelers. G- Tennis, is tennis voor jeugd en senioren die vanwege een lichamelijke of geestelijke beperking niet meekunnen met het reguliere tennis.

En omdat meedoen al een overwinning is, had de KNLTB voor alle deelnemers een beker voor hun deelname, want iedereen is een winnaar.

G-Tennissers oefenen iedere zaterdagochtend van 09.00-11.00 uur op de tennisbanen van Tenniscentrum Meerzicht op het Zalkerbos 320, wie interesse heeft is uiteraard van harte welkom.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

-advertenties-

-goede doel-