20150613 53988Paratafeltennis - Voor Doing is het een hele eer om het NK paratafeltennis in Zoetermeer te mogen organiseren. Sporthal De Veur stond vol tafels en de deelnemers waren gespannen voor deze grote wedstrijd. De organisatie van het toernooi was zeer goed geregeld, de organisatie had zich vooraf als doel gesteld: "De sporters hoeven maar aan één ding te denken, en dat is tafeltennis, wij regelen de rest!" Dit doel werd ruim gehaald: in een prima sportieve sfeer werden de hele dag vele wedstrijden gespeeld en goede prestaties geleverd door de sporters.

20150613 53982 20150613 53998

In verschillende klassen waren 15 gouden plakken te verdelen. De zeven deelnemers van het Zoetermeerse Doing wisten vooraf dat hun geen gemakkelijke taak te wachten stond.

nk 23In Klasse 4  enkel (Rolstoel) wist André de Knegt zich niet te plaatsen bij de beste drie. Zoetermeerder Peter Kopertzky deed het geweldig en veroverde het goud.

Ook Alex Klein pakte het goud in Klasse 5 (lopers) en Katinka v/d Wees pakte het brons bij de rolstoel. Een prestatie die Jeffrey Zwetsloot evenaarde in Klasse 6 (rolstoel).

Bij de jeugd deden Lucas Dulcey en Bram Kolb mee voor de titel. Lucas wist het brons mee naar huis te nemen. Alleen waren ze goed, maar samen beter, want in de dubbels pakten zij het zilver. Ook tweede werd het duo André de Knegt en Peter Kopetzky.

Het duo Alex Klein en Katinka v.d. Wees pakte het goud in hun klasse en daarmee maakte zij het Doing feest compleet. Zij krijgen hun prijzen uitgereikt door Wethouder van sport Mariëtte van Leeuwen.

 

Foto links: fotograaf Ron Jenner

 

-advertenties-

-goede doel-