team 24 uur marathon

Handbalvereniging Gemini viert haar 20e verjaardag in het weekend van vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli. De rode draad van het jubileumfeest is de 24-uurs handbalmarathon. Een mix van de dames en heren senioren gaan 20 wedstrijden achtereen handballen tegen 20 verschillende tegenstanders. Een unieke uitdaging waar het marathonteam al vele maanden hard voor in training is. Rondom de marathon worden er allerlei activiteiten georganiseerd.

Door de fusie van Start ’85 en DSO handbal in 1995 kreeg de handbalsport in Zoetermeer een nieuw impuls. De afgelopen twee decennia heeft de vereniging vele ontwikkelingen doorgemaakt en hoogtepunten gekend. Deze zullen tijdens de marathon centraal staan. In 24 uur zal het marathonteam 20 handbalwedstrijden spelen. Zo zal de eerste wedstrijd stil staan bij het jaar 1995, de tweede wedstrijd bij het jaar 1996, enz.

1 tegen 20

De afgelopen maanden heeft een team van 17 spelers en speelsters zich voorbereid op deze intensieve sportuitdaging. Vele trainingsuren zijn besteed om de conditie op een dusdanig peil te brengen dat het mentaal en fysiek verantwoord is om 24 uur achter elkaar als team te handballen tegen 20 verschillende teams uit de regio en teams die speciaal voor deze gelegenheid zijn samengesteld.

De aanvang van deze uitdaging is op vrijdag 3 juli om 16.00 uur en eindigt op zaterdag 4 juli om 16.00 uur. Gedurende deze 24-uurs marathon worden diverse activiteiten georganiseerd. Ook voor de kinderen uit de buurt. Alle gebruikers van de Oosterpoort doen mee. Sv Gemini is trots op de vele bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf en winkeliers die deze happening in diverse vormen steunen.

Iedereen is welkom

Iedereen is het hele weekend welkom om de mannen en vrouwen van de marathon aan te moedigen. De sporthal en de kantine zijn ook gedurende de nachtelijke uren gewoon open. Het is toch heel bijzonder om eens midden in de nacht naar een potje handbal te gaan kijken! En natuurlijk is iedereen van harte welkom om mee te doen aan de leuke activiteiten die we organiseren. Op de website kun je van elke activiteit meer informatie vinden over kosten en aanmelden.

De grote finale

Hoogtepunt van het weekend is de finale van de handbalmarathon. De laatste wedstrijd (tegen Quintus) begint even voor 15:00 uur en is om precies 16:00 afgelopen. Wij rekenen op een massale support van de hele Gemini familie om onze handbalhelden het laatste uurtje er doorheen te slepen. Na afloop van de wedstrijd gaan we ze natuurlijk huldigen en aansluitend gaan we met z’n allen naar de kantine om te proosten op 20 jaar Gemini. Alle leden, oud-leden, vrienden en relaties zijn daarbij van harte welkom.   Logo handbalmarathon 2015

Locatie

Vrijdag 3 juli 16.00 uur t/m zaterdag 4 juli 16.00 uur, Sporthal De Oosterpoort, Zanzibarplein 21, wijk Oosterheem, Zoetermeer. Voor verdere informatie zie www.svgemini.nl.

-advertenties-

-goede doel-