Turnen - Op zaterdag 27 juni vonden de onderlingen wedstrijden vloer plaats van de CGV Zoetermeer. Naast de wedstrijden waren er ook demonstraties van de turnmeisjes in voorbereiding op de jaarlijkse dansuitvoering op 4 juli.

 

vloerwedstrijd CGV 27juni2015Jongens en meisjes met mooie vloeroefeningen

's Morgens hebben kinderen, ouders en juryleden genoten van de vloeroefeningen op muziek van de selectiemeisjes. In de middag hebben de meisjes van 6 tot 9 jaar en 10 tot 13 jaar mooie oefeningen laten zien met onder andere loopsprongen, handstanden, koprollen en sierlijke passen. De jongens van 6 tot 9 jaar en 10 tot 13 jaar hebben hun krachten op de vloer getoond met indrukwekkende sprongen. In elke categorie vielen gouden en soms ook zilveren en bronzen medailles te verdienen. Een aantal kinderen zullen na de zomer hun opwachting maken bij de turnselectie.

 

Jaarlijkse dansuitvoering voor zomerreces

Tijdens de jaarlijkse dansuitvoering van CGV Zoetermeer zullen 130 leden in de leeftijd van 4 tot 68 jaar op 4 juli de dans laten zien die zij het afgelopen jaar hebben ingestudeerd. Zij dansen dit jaar thema's die zijn gebaseerd op het dagelijkse nieuws. Tijdens deze sportieve avond zal de afdeling Turnen van CGV twee spectaculaire nummers verzorgen. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via het Stadstheater Zoetermeer.

 

Meer informatie
Wilt u vanaf eind augustus ook graag meedoen met een van de lessen van CGV Zoetermeer, kijk dan voor meer informatie over de vereniging en het lesaanbod op www.cgvzoetermeer.nl

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-