IMG 20150831 WA0001Op 31 augustus 2015 was FC Zoetermeer het decor van het VTT Talenttoernooi D in de regio Den Haag. De basis voor het VTT toernooi is sportiviteit, teamgeest en de gezonde voetbalkantine. 12 teams met uiteenlopende niveaus van 2e divisie tot hoofdklasse streden om twee plekken voor de landelijke finales, waarbij de sportiviteitsprijs dit toernooi kenmerkt.

FC Zoetermeer had als gastheer weer alles uit de kast gehaald om zich als professionele club te profileren en heeft weer aangetoond meer en meer een toonaangevende club in de regio te worden. Er werd gestreden in 3 poules van 4 teams waarbij de beste 8 streden om de twee finaleplekken en de andere vier na afloop van de poule spelen om het reservekampioenschap.

FC Zoetermeer speelde een prima toernooi en eindigde op de 4 plaats na de wedstrijd om plek 3 en 4 verloren te hebben op penalty's. De finale werd gespeeld door de teams van Westlandia en Voorschoten, waarbij het team van Voorschoten als terechte winnaar van het toernooi uit de bus kwam.