KiwanisKiwanis Zoetermeer organiseert samen met Toervereniging Zoetermeer ’77 op zondag 6 september 2015 de Kiwanis MTB Tocht. Kiwanis Zoetermeer daagt je uit om de afwisselende Kiwanis MTB Tocht door het Buytenpark en Wijk en Wouden succesvol uit te rijden!

Deze tocht begint in heuvelachtig gebied en test je conditie op de MTB-berg en gaat over een pad van aarde, zand, gravel en vervallen asfalt. Vervolgens fiets je de MTB-route door het Groene Hart. De route gaat door polderlandschap, bosjes, weilanden, langs water en over dijkjes in het buitengebied tussen Zoetermeer en Leiden. De track daagt zowel de beginner als de gevorderde mountainbiker uit.

Je start op 6 september tussen 10.00 en 11.00 uur vanuit het nieuwe clubhuis van TVZ’77 op de Buytenparklaan 9B in Zoetermeer voor de tocht van 48 of 24 kilometer. Voor de jeugd is er een jeugdroute van 24 kilometer. De jeugd wordt begeleid door MTB leden van TVZ’77. Dankzij de goed gepijlde route mis je niks van al het moois dat deze unieke tocht te bieden heeft.

De kosten per persoon bedragen slechts € 5. Na afloop van de tocht krijg je een drankje aangeboden in het prachtige nieuwe clubhuis van TVZ’77.

Inschrijven kan via: http://goo.gl/forms/FdY21pQupo.

Alle sponsorgelden komen ten goede van de Stichting Leergeld Zoetermeer e.o., die zich inzet voor kinderen door aan hen leermiddelen en sportmaterialen te verstrekken.

Wilt u ook de Stichting Leergeld Zoetermeer steunen? Maak dan uw vrijwillige bijdrage over aan Kiwanis Club Zoetermeer NL50 INGB 0006 6030 74 onder vermelding van ‘SLZ MTB tocht’.

-advertenties-

-goede doel-