21Ismail Oruc (DSO) voorkomt een treffer van SVC’08

Zaterdag speelde DSO zijn eerste competitiewedstrijd op het eigen sportpark Bentwoud tegen SVC’08 uit Wassenaar. SVC’08, na een goede oefenperiode door sommige mensen van te voren uitgeroepen tot titelkandidaat in de tweede klasse, wist de wedstrijd niet naar zijn hand te zetten.

DSO verdedigde ver van zijn eigen doel waardoor de spitsen van SVC niet in stelling gebracht konden worden. In de vierde minuut kwam DSO op een 1-0 voorsprong door een mooie vrije trap van Tim Lamboo die keeper Milco Vermeer van SVC’08 wist te verrassen. In de veertiende minuut kwam SVC’08 langszij door een doelpunt van Stephan de Ruiter.

In de tweede helft wist Mike Montanus, na een mooie voorzet van links, de bal prachtig tussen de palen te koppen waardoor DSO opnieuw op voorsprong kwam. Hierna had DSO het middenveld in handen waar aanvoerder Jay Weber geen strobreed in de weg werd gelegd, zodat hij tot de beste man op het veld kon uitgroeien.

In de laatste minuten van de wedstrijd probeerde SVC’08 nog de gelijkmaker te forceren, maar ook dit mocht niet baten. Een verdiende overwinning voor DSO.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.