bovenbouwtoernooiHet jaarlijkse Bovenbouwtoernooi van Curling Club PWA vindt op zondagmiddag 13 september. Zij opent dan haar deuren speciaal voor kinderen in de bovenbouw van de basisscholen in de Zoetermeerse regio.

Iedereen, vanaf groep 5 tot en met 8, jongen of meisje, mag meedoen. Om half 2 ‘s middags wordt iedereen verzameld en om 2 uur begint de curlingles, zodat iedereen kennis met elkaar maakt en we allemaal goed kunnen curlen. Je hoeft dus niet eerder gecurld te hebben.

Daarna worden er een aantal wedstrijden gespeeld en zal er een ‘knallende’ finale zijn. Tussen de wedstrijden door zijn er snacks en drinken. De afsluiting is een prijsuitreiking, waarbij de Bovenbouwbeker wordt uitgereikt. Tijdens de dag worden er foto’s gemaakt om dit Zoetermeerse curlingtoernooi nooit meer te vergeten.

Wil je meedoen?

Maak een team van vier personen met je klasgenootjes en evt. andere bovenbouwers en stuur een mailtje met je school, je naam, de namen van je teamgenoten en je teamnaam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden. Wat heb je nodig? Een trainingsbroek, een trui, je schoolshirt (als je die hebt) en je gymschoenen.

Voor maar €5,- per persoon kun je al meedoen, en dat is inclusief een hapje en een drankje! Verzamelen is op half twee ’s middag en rond half zes is het toernooi afgelopen. Ouders(s) en verzorger(s) hoeven niet te wachten, gedurende de gehele middag is voldoende begeleiding aanwezig. Het toernooi vindt plaats in de Silverdome aan de Van der Hagenstraat 20, 2722NT in Zoetermeer. Neem ingang West.

Heft u vragen of kunt u nog geen compleet team bij elkaar krijgen, stuur dan ook een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.



Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-