CSC 0466Mike Montanus van DSO in duel met speler Westlandia

Na twee duels gaat Westlandia mede aan kop. Het team van Theo Verbeek klopte nu op De Hoge Bomen DSO. DSO blijft – na de winst van vorige week op SVC’08 – steken op drie punten.
De eerste helft was een gelijk opgaande strijd, waarin DSO de meeste uitgespeelde kansen kreeg, maar deze niet wist te benutten. Drie grote mogelijkheden werden niet goed uitgespeeld. Westlandia kreeg in de eerste helft geen uitgespeelde kansen.
De tweede helft begon het fysiek sterke Westlandia goed met binnen een minuut een enorme kans voor Stefan Bron, die vrij kon inschieten op doelman Ismail Oruc. De DSO-doelman bleef de situatie echter meester.
Met nog 21 minuten op de klok wist Westlandia dan toch de score te openen. Jaser van Dijk kopte de bal knap binnen uit een hoekschop: 1-0. DSO probeerde de druk te verhogen en ontsnapte een kwartier voor tijd aan een grotere achterstand doordat een schot van Joost van Schie tegen de lat belandde. Twee minuten daarna kopte Jordy van Calsteren de bal naast. DSO kreeg nog een aantal goede kansen, maar de formatie van trainer Faizel Soekhai zag geen kans om er alsnog een gelijkspel uit te halen. DSO liet dus ten minste één duur punt liggen.