2015 09 12 Watertoren open monumenten 104 2Tijdens de afgelopen Monumentendag heeft de Wandelgroep voor mensen met hart- en vaatproblemen vanuit de Dorpsstraat een wandeling gemaakt naar Rokkeveen. Zij mochten een kijkje nemen in de Watertoren.

De Wandelgroep bestaat 25 oktober een jaar en bestaat inmiddels uit 18 actieve leden. De Wandelgroep richt zich speciaal op mensen die de afgelopen jaren geconfronteerd zijn met hart- en vaatproblemen, maar inmiddels lopen er ook mensen mee met andere gezondheidsproblemen. In april heeft een deel van de groep de Duinenmars van 10 km meegewandeld. Op 27 september zullen zij ook weer met een deel van de groep de Geuzenloop meewandelen van 12,5 km.

Mocht je om gezondheidsredenen in een aangepast tempo mee willen wandelen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De leden van de Wandelgroep lopen op dinsdag- en zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.15 uur en starten in de Dorpsstraat.

Foto: Richard Jetten

-advertenties-

-goede doel-