DSC 0006Zaterdag 3 oktober wordt van 10.30 tot 17.00 uur in het Silverdome het winterseizoen officieel geopend middels dé Winteropening. Met verschillende activiteiten voor jong en oud belooft het een groot feest te worden! Met een Amerikaanse schoolbus kan iedereen gratis naar het Silverdome komen. Niet alleen het vervoer, maar ook het vrijschaatsen is deze dag gratis!

De Amerikaanse schoolbus zal tussen 10.00 en 16.30 uur rondrijden tussen het centrum, het NH hotel, winkelcentrum Oosterheem en het Silverdome. Iedereen die mee wil kan alleen deze dag gratis met deze gigantische bus mee. Bij het Silverdome aangekomen zal mascotte Rico iedereen verwelkomen en is er na een eenvoudige registratie de mogelijkheid om gratis te schaatsen. Naast het vrij schaatsen zijn er ook genoeg activiteiten naast het ijs om aan deel te nemen en wordt de dag vol energie begeleidt door een heus ‘Dweil Orkest’. Neem dus gerust al je vrienden en vriendinnen, en de schaatsen, mee zodat niemand maar iets hoeft te missen.

Gedurende de dag zullen de sportverenigingen verschillende demonstraties geven, wordt er een gratis inloopspreekuur georganiseerd door fysiotherapie Silverdome en zijn de instructeurs van Schaatsschool Zoetermeer op het ijs aanwezig voor tips en advies. Uiteraard is er naast het ijs ook van alles te beleven met onder andere een schminkhoek, springkussen en een verenigingsmarkt. Laat u dan ook verrassen welke activiteiten het Silverdome nog meer te bieden heeft voor jong en oud.

Voor degene die de smaak van het schaatsen te pakken heeft, is er de mogelijkheid om tijdens de winteropening gebruik te maken van superaanbiedingen op de seizoen abonnementen. Nieuw is de After Schoolcard voor basisschoolkinderen om na schooltijd (maandag t/m vrijdag) voor een cool prijsje te komen schaatsen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en voor het downloaden van de Winteropening-schaats-voucher kunt u de website www.silverdome.nl bezoeken.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

http://www.birds-zoetermeer.nl/

www.cgvzoetermeer.nl

http://sportschooldagraca.nl/

http://e-rolstoelhockey.doing.nl/,  http://doing.nl/

http://www.fczoetermeer.nl/

http://propatria.nl/

http://www.schermschool-kardolus.nl/

http://www.svphoenix.nl/

http://www.svdso.nl

http://www.svdwo.nl/

http://www.sg-wzc.nl/

http://swim-en-smile.nl/

http://www.taverzo.nl/overzicht

http://www.tenniscentrummeerzicht.nl/

www.tomonokai.nl

http://www.yvz.nl/

http://www.wvz.nl/

http://www.zoetermeerpanters.nl/

 www.zovoc.nl 

 

-advertenties-

-goede doel-