Nederland luidt in de maand oktober massaal het wintersportseizoen in. Ook SnowWorld organiseert wederom een spectaculaire Winteropening op 3 & 4 oktober. Het evenement is de start van een gezellig wintersportseizoen en is bedoeld voor alle wintersportliefhebbers in Nederland; jong & oud, beginners & gevorderden. Maar ook als u puur de sfeer wilt proeven, bent u van harte welkom!

h6a1593 411 190

De Winteropening is van 11:00 tot 17:00 uur in SnowWorld. Zowel zaterdag als zondag kunt u meedoen aan leuke activiteiten. Duijvestein Wintersport organiseert een spectaculaire magazijnverkoop, er is live entertainment en u kunt genieten van diverse winterse lekkernijen.

Voor kinderen zijn er tal van leuke gratis activiteiten met onder andere een springkussen, clownshow, schminken, kleuren, workshop apfelstrudel maken en snowboarden in het Burton Riglet Park (op het terras voor 3 t/m 6 jarigen). Tevens is er ieder uur een spetterende kinderdisco!

Heeft u altijd al eens willen leren skiƫn of snowboarden? Kies dan voor een gratis proefles en beleef het wintersportgevoel. Geen zin om de piste op te gaan? In de overdekte schietarena kunt u kennismaken met boog- en geweerschieten. Dit alles geheel gratis!

Kijk voor het gehele programma op www.snowworld.com/Winteropening

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

-advertenties-

-goede doel-