photo zeistTafeltennisexpert Game11 en Butterfly gaan per 1 oktober 2015 een samenwerkingsverband aan met tafeltennisvereniging Enjoy & Deploy Taverzo uit Zoetermeer. Game11, met haar tafeltennisshop in Zeist, is in Nederland exclusief dealer van het topmerk Butterfly.

De prachtige nieuwe locatie van de tafeltennisvereniging uit Zoetermeer zal worden ingericht met 12 nieuwe Butterfly Centrefold tafels. Het topmodel tafeltennistafel dat onder andere ook geschikt is voor rolstoeltafeltennis. Het eredivisieteam van de landskampioen zal zich tijdens de ETTU Cup op 10 oktober voor het eerste presenteren in de nieuwe Butterfly kleding.

De Game11 winkel zal de leden adviseren bij de keuze van de verschillende materialen en mooie kortingen bieden op basis van deze samenwerking. Voordeel daarbij, is dat Game11 adviseurs Nathan van der Lee en Gerald van Grunsven geen onbekenden zijn voor de leden van Taverzo. In de shop in Zeist en op de club zelf kunnen de verschillende materialen worden getest en besteld. Naast Butterfly heeft Game11 ook diverse andere merken in haar assortiment.

Voorzitter Jacob de Boer van Taverzo: “Als tafeltennisvereniging zijn we trots op onze prestaties, onze accommodatie en ook op onze partners. Met Game11 en Butterfly zorgen we na het vertrek van Adidas uit de tafeltennissport voor continuïteit voor de ondersteuning van de leden en ons topsportteam met het beste tafeltennismerk.”

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

http://www.birds-zoetermeer.nl/

www.cgvzoetermeer.nl

http://sportschooldagraca.nl/

http://e-rolstoelhockey.doing.nl/,  http://doing.nl/

http://www.fczoetermeer.nl/

http://www.zkvdemeervogels.nl/

http://propatria.nl/

http://www.schermschool-kardolus.nl/

http://www.svphoenix.nl/

http://www.svdso.nl

http://www.svdwo.nl/

http://www.sg-wzc.nl/

http://swim-en-smile.nl/

http://www.taverzo.nl/overzicht

http://www.tenniscentrummeerzicht.nl/

www.tomonokai.nl

http://www.yvz.nl/

http://www.wvz.nl/

http://www.zoetermeerpanters.nl/

 www.zovoc.nl 

 

-advertenties-

-goede doel-