klaverbladloopOp zondag 8 november 2015 vindt de jaarlijkse Klaverbladloop plaats, georganiseerd door ARV Ilion in Zoetermeer.

Het programma van de Klaverbladloop bestaat uit een jeugdloop over 1000 m, de afstanden 5, 10 en 15 km voor de recreanten en de 15 km wedstrijd. Op alle onderdelen zijn prijzen te winnen. Voor alle finishers ligt een mooie Klaverbladloopmedaille klaar. Voor alle afstanden geldt dat ze dit jaar over een nieuw uitgestippeld parcours gaan, waarvan grotendeels door het loopvriendelijke Oosterheem. Het 15 km parcours maakt een lus om de Benthuizerplas. De editie van vorig jaar had fantastisch nazomerweer, mocht het weer echter slecht uitpakken, dan biedt de grote Ilion-hal voor de start en na de finish genoeg ruimte voor iedereen. In 2014 liepen er ruim 800 lopers mee met deze gezellige loop door Zoetermeer, de organisatie hoopt dit aantal dit jaar weer te bereiken!

Gangmakers

Net als vorig jaar zullen op de 15 kilometer weer de Klaverblad Gangmakers van start gaan. Dit zijn ervaren atleten van ARV Ilion die een vooraf bekende eindtijd op de klokken zullen zetten in een gelijkmatig tempo. De Klaverblad Gangmakers verzekeren zo je eindtijd! Dit jaar zullen de volgende tijden gelopen worden: 1u05, 1u10, 1u15, 1u20 en 1u25.

Voorinschrijving is 2 euro goedkoper en loopt tot en met 1 november. Voor individuele deelname is na-inschrijving mogelijk tot een half uur voor aanvang van het looponderdeel.

Er wordt gestart direct bij het clubgebouw van ARV Ilion in het Van Tuyll Sportpark. De jeugdlopen starten om 11.00 uur (1000 m). De 15 km start om 11.30, en de 5 en 10 km worden respectievelijk om 11.40 en 11.50 weggeschoten.

 

Voor alle informatie en inschrijving: www.ilion.nl

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-