Bestand 000Aanstaande zondag zal de wedstrijd in de eredivisie tussen landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo en ttv Hilversum worden gespeeld in het naburige Berkel en Rodenrijs bij ttv TOGB. De wedstrijd zal zoals gebruikelijk bij Taverzo om 13:00 aanvangen.

TOGB en Taverzo werken regelmatig samen en de spelers van het team van het Zoetermeerse eredivisieteam komen dan ook graag op bezoek bij de club in Berkel en Rodenrijs. Teammanager Ruud van Graafeiland daarover: “Het is goed om te zien dat er verschillende clubs in onze omgeving goed bezig zijn en ook durven samen te werken. We zien daardoor goede ontwikkelingen en deze clubs laten zien, dat het echt mogelijk is om jeugdleden te werven en te binden. Nu onze eigen nieuwe zaal nog even op zich laat wachten is het leuk om wat terug te doen voor TOGB. De accommodatie leent zich perfect voor een eredivisiewedstrijd.”

Merel Broers van TOGB speelde zelf op het hoogste niveau bij deze club en is blij met de komst van Enjoy & Deploy Taverzo aanstaande zondag: “Met de jeugd van TOGB gaan we altijd graag kijken naar topwedstrijden en hebben we een goed contact met de jeugdtrainers van Taverzo. De gelegenheid om bij TOGB deze eredivisiewedstrijd te laten plaatsvinden hebben we dan ook gelijk aangepakt.”

Veiling voor nieuwe tribune

Voorafgaande aan de wedstrijd, tijdens de pauze en na afloop zullen diverse artikelen worden verkocht ten behoeve van de inzamelingsactie voor de nieuwe tribune. Een unieke verzameling van artikelen van Michael Maze, Timo Boll, Danny Heister, Trinko Keen, Bettine Vriesekoop, sponsoren en enkele sporthelden uit de regio.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

-advertenties-

-goede doel-