Turnselectie cgv 14november2015Zes meisjes van de turnselectie van Gym, Turn en Dansvereniging CGV Zoetermeer hebben op zaterdag 14 november mooie oefeningen laten zien tijdens de regionale groepsspringwedstrijden voor meisjes van 6-9 jaar (categorie D) in de sport- en recreatieplek Wasbeek in Sassenheim.

Julia, Lieke, Lauren, Mirte, Mijke en Leah hebben hun kunsten vertoond op minitrampoline, lange mat en trampoline-kast. Op de minitrampoline vielen ze net buiten de prijzen, maar ze zijn erg trots op hun 4e plek. Op de lange mat behaalden ze een 6e plek. Niet gek voor de meisjes waarvan sommigen hun eerste echte wedstrijd turnden.

Aanstaande zaterdag, 21 november, kunnen ze het individueel nog eens over doen tijdens de onderlinge springwedstrijden waaraan ook de jongens selectie zal deelnemen. Deze vinden plaats in de gymzaal aan de Den Brabanderhove.

Meer informatie over de vereniging en het lesaanbod in diverse wijken in Zoetermeer vindt u op www.cgvzoetermeer.nl.

De volgende onderlinge wedstrijd is op 21 november a.s. en de grotere meisjes doen op 28 november 2015 mee aan de regionale groepsspringwedstrijd in Voorschoten.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

-advertenties-

-goede doel-