svo 30 11 15

Mark van Domburgh aan de bal, foto Chris van Dijke

Afgelopen zaterdag moest SV Oosterheem thuis aantreden tegen Blauw- Zwart uit Wassenaar. Er werd gespeeld op kunstgras, het hoofdveld werd afgekeurd omdat de lijnen niet zichtbaar waren.

SVO begon sterk aan de wedstrijd. Al na 5 min stond het 1-0 voor de thuisploeg (Fabian van Baren). Blauw- Zwart was meteen wakker en kreeg legio kansen in de eerste helft met o.a een afgekeurd doelpunt en een schot op de paal. Toch was het SVO dat onverwachts in de 40ste minuut de 2-0 maakte (Mark van Domburgh). Blauw- Zwart liet de kop niet hangen en ging stug verder wat 5 minuten voor rust tot de 2-1 leidde.

In de 2de helft was het wederom Blauw- Zwart dat domineerde. Tien minuten na rust kwam dan ook de verdiende gelijkmaker. SVO had nog wel de mogelijkheid om in de slotfase de volle winst te pakken maar faalde voor open doel. Desondanks mag SVO niet klagen met een gelijkspel.

Verslag : Rewin Hoeblal