logo sgwzcMet de beste bedoelingen afreizen naar zwembad de Heerenduinen om tegen de nummer 2 van de ranglijst VZV 1 (Velsen) een goede wedstrijd te gaan spelen bleek achteraf het beste gedeelte van de zaterdagavond.

Het team Heren 1 SG WZC van coach Cees Loendersloot werd geschrobd, geschoren en afgedroogd: 26-4 (periode-standen 6-1, 7-0,6-1 en 7-2).

Naast het verlies, liepen Jermaine Gras en Ivo Verlinden ook nog eens tegen oliedomme rode kaarten op, hetgeen het verlies dubbelzuur maakte. Veel wapenfeiten vielen er dus niet te noteren voor de Zoetermeerders, die ondanks de vele tegendoelpunten in keeper/aanvoerder Gerlof van de Veen hun beste speler hadden.

Coach Cees Loendersloot was kort in zijn commentaar: “Slechtste wedstrijd ooit onder mijn leiding. Slikken, nog een keer slikken, uithuilen en opnieuw beginnen en dit heel snel vergeten.”

Door het verlies van Warande en het gelijkspel van Arethusa verandert er niets onderin de 2e klasse A. SG WZC 1 staat 11e en zal punten moeten gaan halen na de winterstop om zich op 2e klas niveau te gaan handhaven.

Doelpunten: Jermaine Gras, Tim van de Bend, Sebastiaan Derksen en Alex Swinkels allen 1x.

Na de winterstop is op 16 januari De Veur het toneel voor de wedstrijd SG WZC 1 tegen DZT’68 1 (Deurne). Om 20.15uur wordt het tweede deel van de competitie hervat met het eerste fluitsignaal van 2016.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-