20151212 Gouden B team

20151212 NK TeamsAfgelopen zaterdag 12 december 2015 vonden in Oss de Nederlandse kampioenschappen trampolinespringen plaats voor teams. Het deelnemersveld bestond uit de beste teams (61) van Nederland verdeeld over 5 klassen. GV Pro Patria Zoetermeer mocht na de voorrondes met vijf teams deelnemen (B, C, D en E klasse). Het bleek een bloedstollende finale te worden.

Het D3 team met Richard Overbeeke, Melisse Klein, Suman Ramharakh en Anouchka van Haaren wilde net als in 2014 in de E klasse het goud mee maar huis nemen. En dat hebben ze gedaan! Na een wat wankele start, kwamen ze in de 1e vrije oefening goed op dreef en wisten ze als 1e de finale te bereiken. In de finale werd het spannend, er was sprake van een gelijke score. Het D team had de beste uitvoeringscijfers en mag zich ook het komend jaar Nederlands Kampioen teams noemen in de D klasse.

Naast de Nederlandse titel behaalde het B-team bestaande uit Shaya van Houdt, Larissa Zuijderwijk en Nadia La behaalde een dik verdiende 3e plaats op
Het E team met Bloom Rees, Shefaley Gokoel, Saskia Danielse en Hedwig Overbeeke wonnen het zilver in hun klasse.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

-advertenties-

-goede doel-