BACKTOSCHOOL Logo360x204Heb je zin om te bridgen en tegelijkertijd een goed doel te steunen? Op zondag 7 februari 2016 organiseert Soroptimist International Club Zoetermeer e.o. de jaarlijkse bridgedrive in het 2B-Home Event Centre, Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT Zoetermeer.

Er zal worden gespeeld in 3 lijnen, A, B en C lijn (bij grote deelname in 4 lijnen). De kosten voor de bridgedrive inclusief koffie of thee met een traktatie zijn € 30,= per paar.

De opbrengst van de bridgedrive wordt besteed aan het landelijk project ‘Back to School’ voor Syrische vluchteling kinderen. Samen met UNICEF Nederland zorgen Soroptimisten Clubs ervoor dat Syrische kinderen in Turkije weer naar school kunnen gaan. Het doel is om in drie jaar minstens één school met leermiddelen te bekostigen. Ook helpen de Soroptimisten Clubs met de opleiding van leerkrachten en vervoer naar school.

Soroptimist International club Zoetermeer e.o. maakt deel uit van de wereldwijde organisatie van vakvrouwen, die zich lokaal, regionaal, nationaal en wereldwijd inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen. Voor meer informatie over Soroptimist International en de projecten ga naar www.soroptimist.nl.

De zaal gaat open om 12.30 uur, de bridgedrive begint om 13.30 uur. U kunt zich aanmelden per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In uw e-mail graag vermelden: naam, telefoonnummer, naam partner en in welke lijn u wilt spelen, A, B of C. Inschrijving is geldig zodra u zich heeft aangemeld en €30,= heeft overgemaakt op rekeningnummer NL68 INGB 0006 150148 t.n.v. Soroptimist International club Zoetermeer e.o., onder vermelding van ‘Bridgedrive’. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving nadat ook de inschrijfkosten zijn ontvangen. Voor nadere informatie kunt u bellen met mw. Kitty Daams, tel. 079-3210231.

-advertenties-

-goede doel-