DSC05477Zaterdag 9 januari 2016 hield scoutinggroep John McCormick (JMC) haar jaarlijkse Nieuwjaarsopkomst. Om 17.00 uur verzamelden alle leden, hun ouders en broertjes en zusjes zich bij clubhuis De Chute in het Zoetermeerse Van Tuyllpark. Daar werd buiten, rondom een groot kampvuur, de traditionele Nieuwjaarsmaaltijd genuttigd waarbij gekozen kon worden tussen snert en boerenkool met worst.

Na de maaltijd volgde de nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Robert-Jan Fromberg keek terug op het afgelopen jaar. Hij bedankte de vrijwilligers voor hun inzet. De jubilarissen Martha Spruit (10 jaar lid), Kenneth van der Werf en Michiel Brons (15 jaar lid) werden extra in het zonnetje gezet.

Daarnaast wordt dit jaar na het uitreiken van de gouden hamer, sleutel, agenda, camera, bijl, pollepel en stuurlui in de voorgaande jaren nu de ‘Gouden Kraan Trofee’ uitgereikt.

DSC05549 DSC05559

 

Ook werd er door de voorzitter vooruit gekeken omdat de scoutinggroep een feestelijk jaar tegemoet gaat. In 2016 bestaat Scoutinggroep John McCormick namelijk 70 jaar. Dit wordt onder andere gevierd met een groots jubileumfeest op de JMC-dag. Onderdeel van het feest op zaterdag 4 juni 2016 is een reünie voor oud leden, leiding, bestuursleden en medewerkers bij clubhuis De Chute. Daarnaast wordt er voor alle leden van 9 t/m 16 juli een feestelijk groepszomerkamp in België georganiseerd.

Meer informatie over scoutinggroep John McCormick en foto’s van de nieuwjaarsopkomst zijn te vinden op de website www.johnmccormick.nl.

-advertenties-

-goede doel-