dal website blog openlab muziek themaposter logoDigital Art Lab start het nieuwe jaar muzikaal tijdens het nieuwe Open Lab thema: Drop The Beat. De maanden januari, februari en maart staan in het teken van alles wat met muziek te maken heeft. Het Open Lab gaat in samenwerking met een aantal docenten en partners van CKC & partners de meest creatieve combinaties van muziek en digitale technologie ontdekken.

Open Lab Special: Ableton Push

Speciaal voor de muziekproducers (in spé) komen de makers van Ableton (muzieksoftware en –hardware) op vrijdag 22 januari een uitgebreide demo geven. Tijdens deze demo leer je alles over het uithalen van digitale trucs met Ableton Push. Wil jij daar bij zijn? Kom dan om half 3 naar het Digital Art Lab. Let op, er is beperkt plek dus kom op tijd.

Vrijdagmiddag Open Lab

Open Lab is elke vrijdagmiddag van 13:00 tot 18:00 uur. Jongeren werken er aan hun eigen projecten, experimenteren met nieuwe technologieën, bouwen samen een 3D printer en komen steeds met nieuwe ideeën om hun passie vorm te geven. Iedereen is welkom om binnen te wandelen en de handen uit de mouwen te steken. Toegang is gratis, voor materiaalgebruik kun je een materiaalkaart kopen. Ga voor meer informatie naar www.digitalartlab.nl.

-advertenties-

-goede doel-