HKZ CKC Muziekconcours 2016 02Voor de 16e keer organiseert CKC & partners het HKZ-CKC muziekconcours. Speel jij in een schoolband, vorm je een ensemble met vrienden of zing/speel jij de sterren van de hemel? Doe mee en schrijf je snel in. Naast alle amateur muzikanten zijn ook alle muziekstijlen zijn van harte welkom! Bovendien krijgen alle deelnemers een mooi aandenken van hun optreden mee.


Mooie en leerzame ervaring

Jaarlijks doen er zo’n 100 tot 200 deelnemers mee. Zij zijn daarmee verzekerd van een concours waarin op hoog niveau wordt gemusiceerd in alle muziekgenres. Ook voor beginnende muzikanten biedt het concours een mooie en leerzame ervaring om zich te presenteren aan jury en publiek en om andere deelnemers te zien spelen. De voorrondes vinden plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart en de finale zal zijn op vrijdag 22 april 2016. De jury bestaat uit professionele musici uit verschillende genres.

Ga voor inschrijven of meer informatie naar www.ckc-zoetermeer.nl/muziekconcours.  Inschrijven kan tot 20 februari. Het HKZ-CKC Muziekconcours wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor HKZ Specialisatie.

-advertenties-

-goede doel-