TRIO AJOLI GROOT FORMAAT 1Zaterdag 16 januari speelt Trio Ajoli om 16.00 uur bij Podium320 in winkelcentrum Oosterheem. Iedereen die van muziek houdt is welkom en de toegang is gratis. Het programma van het Trio Ajoli bestaat uit werken van o.a. Vivaldi, Duvernoy, Glière en Lachner. Het is heel divers en bevat muziek uit de Barok, Romantiek en Jazz. Het samenspel wordt afgewisseld met pianosolowerken van Bach, Rachmaninoff en Gershwin. De naam Ajoli is ontleend uit de namen van de drie musici, namelijk Antoinette Lammers (piano), Jozé Aaftink (hoorn) en Lianne Vreugdenil.

Nieuw muziek podium in Zoetermeer

Stichting Podium320 biedt Zoetermeer een nieuw muzikaal- en cultureel podium en wil Zoetermeerders en de regio verbinden via muziek. Elke maand organiseert de stichting een concert op de het podium van de Oosterkerk aan het Oosterheemplein 320. Vandaar ook de naam Podium320. Het muziekpodium zit tegenover de Jumbo zodat winkelend publiek uit winkelcentrum Oosterheem na het boodschappen doen, kan komen luisteren naar muziek.

Concert programma

De stichting heeft verschillende stijlen muziek op het programma staan. Van klassiek tot modern en van solo tot orkest. Op het programma tot de zomervakantie staan:

- gratis zaterdagmiddag concerten op 16 januari, 13 februari en 21 mei die starten om 16.00;

- een school battle voor jong talent in Oosterheem met finale op 16 april;

- een bijzonder Paasconcert, namelijk een uitvoering van de Johannes Passion op 19 maart.

Voor meer informatie en kaarten voor concerten en evenementen zie www.podium320.nl.

-advertenties-

-goede doel-