Silent Waffle PartyVrijdagavond spelen 2 rockbands in JJ Music House. De band The Confession is afkomstig uit Zoetermeer, deze stevige rockband speelt zowel eigen geschreven nummers als covers. De covers zijn o.a. van Kings of Leon, Oasis, RHCP, Skillet, Green day, Hendrix, Clapton en nog veel meer! De 4 leden zetten een mooie show neer en zijn goed op elkaar ingespeeld.

De band bestaat uit: Joel van der Horst (vocals/guitar), DaveEysbroek (sologuitar/backingvocals), Leon Panis (bass) en Marc Buis (drums).

De band Silent Waffle Party is een energieke indie-rock band uit Voorburg. De nummers zijn catchy, up-tempo als rustige songs en worden met aanstekelijk enthousiasme gespeeld. Silent Waffle Party is opgericht als coverband in 2009 door vijf vrienden op de middelbare school. Inmiddels hebben ze echter een behoorlijk aantal zelf geschreven nummers, variërend van energieke rock tot rustige ballads. Zanger van de band is Marcel, die ook gitaar speelt. Gitaristen Chris en Pepijn wisselen elkaar af als slag – en sologitarist, waarbij Pepijn ook nog voor backing vocals zorgt. De ritmesectie van de band bestaat uit bas gitarist Kris en drummer Roelof. Het optreden begint om 21.00 uur.

 

Vrij 22/01 The Confession & Silent Waffle Party (Rock)

                       Aanvang 21.00 Uur

Zat 23/01   CKC Bandnight

                       Aanvang 19.00 Uur, Entree € 2,50

Zon 23/01 CKC Bandnight

                       Aanvang 19.00 Uur, Entree € 2,50

Din 26/01 On Fair (Live Comedy)

                       Aanvang 20.00 Uur

Woe 27/01 JJ’s Acoustic Jam

                      Aanvang 20.00 Uur, Gratis

Don 28/01 EEF (Nederlandstalig)

                       Aanvang 20.00 Uur

-advertenties-

-goede doel-