parkeergarage lokatiesIn de periode tot april 2015 vernieuwt Unibail-Rodamco de parkeergarages in de Binnenstad. Stap voor stap krijgen de garages een frisse uitstraling, betere verlichting, elektrische oplaadstations en familieplekken. De gefaseerde uitvoering van de werkzaamheden zorgt ervoor dat er ook tijdens de verbouwing voldoende parkeergelegenheid is. Ook tijdens en na de verbouwing kunnen bezoekers van het Stadshart de eerste 2 uur gratis parkeren.

Parkeergarage Onderlangs (P2) wordt het eerste aangepakt en is van 31 januari tot 24 februari buiten gebruik. P1 (Belgiƫlaan) is tussen 5 februari en 22 februari gesloten voor het parkeren. Naast P1 en P2 worden ook P4, P5 en P9 gerenoveerd. Bezoekers van de Zoetermeerse Binnenstad worden naar andere parkeergarages geleid via borden bij de garages en langs de toegangswegen. Informatie hierover is beschikbaar op www.stadshart.nl en www.zoetermeer.nl. Abonnementhouders krijgen tijdelijk een andere parkeerplaats toegewezen.

Zoetermeer vernieuwt de binnenstad

Het Stadshart van Zoetermeer krijgt de komende jaren een nieuwe uitstraling met meer kleur en sfeer. De winkelpanden worden groter met een opvallende pui. Ook het openbaar gebied wordt aangepakt, net als de parkeergarages. Unibail-Rodamco en de gemeente investeren gezamenlijk ongeveer 30 miljoen euro in het toekomstbestendig en bruisend maken van het Stadshart. Zo blijft het plezierig winkelen, verblijven en wonen in de binnenstad van Zoetermeer.

Albert Heijn XL en passage tijdelijk gesloten

zb2Van 31 januari tot woensdag 24 februari 2016 zijn de AH XL en de aangrenzende passage tijdelijk gesloten. Na een complete vernieuwing opent de AH XL op 24 februari haar deuren weer. De renovatie van de winkels in de passage is dan nog in volle gang. Deze winkels gaan tussen maart en mei weer open. In de aangrenzende passage worden ook nieuwe winkels als Leonidas, Kaas & Zo en Chocolate Company toegevoegd aan het winkelaanbod.

-advertenties-

-goede doel-