Blijdorp 1

Tot 1 januari 2016 kon iedereen een spannende, grappige of artistieke foto van één van de dieren uit de ‘Natuur dichtbij’ campagne van Blijdorp insturen. De vakjury heeft inmiddels twintig foto’s geselecteerd, waarvan één van de Zoetermeerse fotografe Patricia Munster.

De foto van de Zoetermeerse fotografe Patricia Munster heet ‘Sizzel en Todz’; de namen van deze ijsberen. De vakjury over haar foto: “Natuur dichtbij in één beeld. Deze foto had het campagnebeeld van ‘Natuur dichtbij’ kunnen zijn.”

Stemmen op Patricia’s foto

Het publiek kan via Facebook stemmen op hun favoriete foto en op maandag 1 februari 2016 worden de winnaars bekend gemaakt. De foto’s met de meeste likes zijn de winnaars. Stemmen kan via de facebookpagina tot 31 januari en één like, telt voor één stem. Via deze link kun je stemmen op de foto van de Zoetermeerse fotografe:
www.facebook.com/diergaardeblijdorp.rotterdamzoo/photos/

De prijzen

De makers met de meeste stemmen op hun foto winnen een 3-daagse foto expeditie naar Helgoland (Duitsland) op 10, 11 en 12 juni, een dag op stap en op zoek naar de vos in de Amsterdamse Waterleiding Duinen op 25 mei of deelname aan een fotografieworkshop van Rob Doolaard in Diergaarde Blijdorp.

-advertenties-

-goede doel-