PagajaKomend weekend spelen maar liefst twee Zoetermeerse coverbands in JJ Music House. Zaterdagavond tijdens de Feelgoodnight speelt de professionele band Pagaja. De enthousiaste bandleden zijn allen familie en spelen al een aantal decennia samen. De band weet als geen ander swingende hits te spelen. De allround band ziet het als een uitdaging om de diverse doelgroepen een topavond te bezorgen. Hun muzikale bagage is zeer breed; van de jaren ’60 tot nu. Rock (met of zonder roll), top-40 en soul, country en latin, poco-poco, afrikaans, spaans maar ook Nederlandstalig. Uiteraard worden komen de dance classics voorbij net als de hits van vandaag. Kortom Pagaja zorgt voor een swingende en gezellige en Feelgoodnight. Aanvang 21.00 uur.

Vrijdagavond speelt de rock coverband KillFred. De ervaren en enthousiaste band bestaat uit 5 eigenzinnige muzikanten. De nummers die zij spelen zorgen voor een feest der herkenning met lekker in het gehoor liggende rockcovers van Anouk tot ZZ Top. En natuurlijk van alles daartussen, zoals Bløf, Pink Floyd, The Eagles, Foo Fighters, Bryan Adams, Robert Palmer, K’s Choice, Golden Earring, Sass Jordan, Lenny Kravitz, Nirvana, Pearl Jam, The Cult, Metallica, Status Quo en vele anderen…

Aanvang 20.30 uur.

Acoustic Afternoon

Aanstaande zondag staat de 1e Acoustic Afternoon van dit jaar op het programma. Met dit keer Karen Meinderts, The Vintage Connection en A MysterE. Karen schrijft al jaren haar eigen muziek. Daarnaast richt zij zich ook op het coveren van nummers, waarbij zij de covers een ‘eigen draai’ geeft.

Tijdens deze akoestische middag zal ze zowel covers als eigen werk ten gehore brengen. The Vintage Connection is een Country Folk Band uit Woerden. De semi akoestische ongecompliceerde meerstemmige muziek, is in een eigen jasje gegoten en roept herkenbare muzikale herinneringen op. De band bestaat uit: Henk Berkheij (guitar & voice), Leo Peterse (bas & voice), Dick van Vliet (drums & flute), Daniel Wouters (guitar & voice) en Marcel Kooijman (keyboards & voice). A MysterE is een geraffineerde, sterke en gedreven singer-songwriter. Hij brengt zijn liedjes zelfverzekerd en met een bijzonder sympathieke uitstraling. Wat opvalt zijn de mooie composities die knap in elkaar zitten. De vaardige gitarist stopt originele akkoorden in zijn liedjes.

Acoustic Afternoon begint om 15.00 uur.

Meer info www.jjmusichouse.nl

-advertenties-

-goede doel-