20150201 39507Als slot van de Nationale Voorleesdagen 2016 organiseert Bibliotheek Zoetermeer weer een Baby-, Peuter- en Kleutermarkt. Op zondagochtend 7 februari opent de Hoofdbibliotheek van 9.30 tot 12.30 uur haar deuren speciaal voor ouders en grootouders van kinderen tot 6 jaar. Bezoek de inspirerende markt met workshops, demonstraties, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen! De toegang is gratis. Kinder- en wandelwagens zijn deze ochtend niet toegestaan in de bibliotheek, er is een bewaakte stalling bij de ingang (onder de overkapping).

Twee keer theatervoorstelling ‘Stapel op Dieren’

Bezoek de theatervoorstelling ‘Stapel op Dieren’ door Poppentheater Irene Laros om 10.00 uur of om 11.15 uur. Tijdens de voorstelling maken peuters en kleuters op verrassende wijze kennis met tal van dieren. Het prikkelt de nieuwsgierigheid en is tegelijkertijd een feest der herkenning. De voorstelling duurt 35 minuten.

Workshops

Tijdens de markt zijn er inspirerende workshops, zoals 'Gymnastiek en Dans' door Pro Patria en ‘Dans’ door CGV, ‘Muziek & dans voor peuters en kleuters’ door CKC & Partners en Peuter en kleuterdans ‘We maken een kringetje van…’ door Helga Verrijp

Gedurende de ochtend vinden doorlopende presentaties plaats: interactief voorlezen door medewerkers van de bibliotheek, digitale prentenboeken, apps en BoekStart 0-4 jaar.

Informatiekramen

In de bibliotheek zijn informatiekramen te vinden van Silvester Boek en Spel, CKC & partners, Piëzo/Voorleesexpress, Piëzo/Opvoeden Samen Aanpakken, EHBO vereniging Zoetermeer, Gastouderbureau Zoetermeer, Tinker Bell kinderdagverblijven, Kinderdagverblijf De Drie Ballonnen, Kern-Kinderopvang Zoetermeer, Koningskind Kinderopvang, Mulder Sport Zoetermeer, CGV Zoetermeer en Pro Patria.

-advertenties-

-goede doel-