nof Optreden Roon Staal in Kloosterkapel 522x391Vrijdag- en zaterdagavond 5 en 6 februari 2016 vindt er in de Adventskerk aan de Julianalaan 3 te Zoetermeer een heel bijzonder concert plaats: ‘From Heart to Heart’.

De zanger Roon Staal geeft op uitnodiging van Stichting Volume een concert met het koor RAINBOW olv dirigente Rian van Randwijk. Beiden zullen een deel van het programma voor hun rekening nemen en ook tezamen zullen zij meerdere nummers ten gehore brengen.

Rian van Randwijk hoorde op You Tube een aantal nummers van Roon Staal en was diep onder de indruk, omdat zijn repertoire naadloos aansluit op dat van RAINBOW. De wens om samen een concert te gaan geven werd geboren en niet veel later gerealiseerd.

Roon Staal speelde in 1991/1992 op jonge leeftijd de rol van Gavroche in Les Miserables van Joop van den Ende. In 2002 speelde Roon de titelrol van Tommy. In 2006 speelde hij de rol van Titus in Rembrandt. Vanaf september 2010 was Roon Staal te zien in de musical Petticoat. Roon Staal werd hiervoor genomineerd voor een prijs in de categorie beste mannelijke bijrol grote musical.

Vanaf 2013 toert Roon Staal voor eigen concerten door Noord-Nederland en ook in Rusland (waar hij deels woonachtig is) is hij bekend. Nu is hij voor het eerst te horen in Zoetermeer!

Roon Staal bezingt net als het koor RAINBOW het leven en de dood recht vanuit het hart. Het wordt dan ook een concert met diepgang.

Rainbow is een koor dat normaal gesproken niet optreedt, maar meewerkt aan herdenkingsdiensten, uitvaart en/of crematieplechtigheden en zingt in Hospices. Samen met Roon Staal geven zij nu voor het eerst een concert.

nieuw logo definitief volumeDe zaal gaat beide avonden om 19.30 uur open en het concert begint om 20.00 uur. De entree is € 15.00 euro en reserveren is gewenst.

Dit kan via Stichting Volume: 0654274544 of Roon Staal: 0630025992

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-