fascinating jazzMet klem laat Jazz zangeres Greertje Kauffeld zich excuseren. Zij is ziek en niet in staat om op te treden. Later dit seizoen zal ze zeker naar Zoetermeer komen om voor haar publiek te zingen. Voor de zangeres enorm vervelend, voor de fans een grote teleurstelling en voor de organisatie de vraag of ze een goede vervanging konden regelen. Zou het concert wel door kunnen gaan? Ja, de organisatie stuurde dit bericht.

 

Bericht van de organisatie

 

Beste Jazzliefhebbers,

Zondag 7 februari a.s. staat Greetje Kauffeld gepland in de Sniep bij Fascinating Jazz; u heeft hier massaal op gereageerd, zodanig, dat we uitverkocht zijn. Echter, zojuist kreeg ik het bericht door van Greetje, dat ze momenteel in verband met ziekte geen optredens kan en mag doen. Dit betekent dat ze helaas moet afzien van haar optreden.

Ze liet weten dat ze het echt heel erg vindt en ze vroeg me met klem om haar verontschuldigen over te brengen bij alle bezoekers van Fascinating Jazz.

Inmiddels hebben we getracht een geschikte gegadigde te vinden die haar plaats kan innemen en dat is gelukt; de begeleiders Rob van Kreefeld (piano) en Harry Emmery (contrabas) zullen op 7 februari de zeer succesvolle, veelzijdige en zeer gedegen, actrice, cabaretière en jazzzangeres, Gerrie van der Klei begeleiden; Gerrie en Greetje kennen elkaar goed en laatstgenoemde was zeer blij toen ik haar kon vertellen dat Gerrie haar optreden zal overnemen. Kijk ook op fascinatingjazz.nl.

Met Greetje Kauffeld is afgesproken dat we haar op een ander tijdstip dit seizoen alsnog zullen uitnodigen.

Zoals u weet waren de entreekosten gesteld op € 10,00 in dit geval is de reguliere entreeprijs van € 7,50 weer van kracht!

Wij begrijpen dat u wellicht teleurgesteld bent door deze onverwachte afzegging, dat zijn wij ook, maar wij verzekeren u, dat de uitstraling van Gerrie en haar artistieke vakmanschap absoluut garant staan voor een geweldige jazzmiddag, zoals u die bij ons wel gewend bent!

Wij vertrouwen er op dat uw reservering gewoon van kracht blijft. Mocht u onverhoopt toch besluiten om dit jazzconcert in dit geval niet te bezoeken, dan vragen wij u dringend om dit bij ons te melden: (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of 079 3316177.

Wij wensen Greetje een spoedig herstel en hopen u aanstaande zondag te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Gerhard & Els ten Hoopen

-advertenties-

-goede doel-