20140301-11308Alaaaaaaf! Op zaterdag 6 februari wordt de Dorpsstraat gevuld door een kindercarnavalsoptocht. Om 13.30 uur vertrekt deze mega-polonaise, onder begeleiding van passende carnavalskrakers, vanaf het ‘Schoolplein’ door de straat. Alle kinderen, maar ook ouders, mogen meedoen! Naast de uitgedoste ‘Dorpsrakkertjes’ zullen er ook diverse opvallende figuranten meelopen, zoals prins en prinses Carnaval.

En wil je nog even geschminkt worden? Dan kan dat ook gewoon. Vanaf 10.30 uur in de morgen kan je bij de schminktent op het 'Schoolplein' midden in de Dorpsstraat terecht om je gezicht te laten pimpen.

Ook zijn er diverse leuke prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door verschillende winkeliers, voor de beste, gekste of mooist verklede kids (in meerdere leeftijdscategorieën). Maar ook heeft de Dorpsstraat stiekem prijzen beschikbaar gesteld voor volwassenen, ouders of begeleiders die het meest opvallen tijdens deze happening. De prijsuitreiking vindt rond 14.45 uur plaats op het ‘Schoolplein’, waar de kinderen zullen worden getrakteerd op limonade en chips.

Meedoen? Zorg er dan voor dat je met je vriendjes, vriendinnetjes of familieleden zaterdag 6 februari om 13.20 uur in je mooiste of gekste verkleedkleren bij het ‘Schoolplein’ staat!

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-