hartstochtNa het succes van de musical ‘Bare’, komt Moed Theaterproducties met een nieuwe voorstelling: ‘Hartstocht’ die 13 en 14 februari te zien is in het CKC in Zoetermeer.

Het spel begint altijd met het onzichtbare. Jij en ik en dat onzichtbare tussen ons in. Het speelt met ons en doet ons voor een moment veranderen. Met als extra hoogtepunt altijd de muziek. Muziek tussen ons, als extra onderdeel van het spel. De weg die de spelers begaan tijdens het spel der liefde.

Hartstocht vertelt het verhaal van zeven jongeren die samen een voorstelling maken over de liefde. Ze ontdekken door middel van zang, dans en spel wat de spelregels zijn van het spel dat we allemaal kennen en allemaal spelen. De verschillende kanten van de liefde komen aan bod. In het weekend van de 13 en 14 februari kunt u van dichtbij mee maken hoe deze jongeren de voorstelling ontwikkelen, hoe ze de liefde leren kennen, hoe ze vallen en weer op staan. De voorstellingen worden op 13 en 14 februari op beide avonden om 19.30 en 21.15 gespeeld.

Reserveer uw kaarten snel voor deze intieme voorstelling door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, het aantal kaarten en de datum en tijd dat u de voorstelling wilt bezoeken. De kaartjes kosten € 8,00 en kunnen contant of digitaal worden betaald, u kunt dit bij uw reservering aangeven dan krijgt u hier verdere uitleg over.

-advertenties-

-goede doel-