DSC 4353AAfgelopen zaterdag 6 februari was Sandra van Nieuwland te bewonderen in het Stadstheater te Zoetermeer met haar nieuwe theatertour ‘Face It’. In november 2015 heeft de zangeres haar inmiddels derde studioalbum, ‘Breaking New Ground’, uitgebracht. Dit album vormde de basis voor deze theatertour , waarmee Sandra in 2016 langs de Nederlandse theaters zal reizen.
Na haar eerste succesvolle theatertour ‘Banging on the Doors of Love', gebaseerd op het gelijknamige, met een Edison bekroonde album, is Sandra van Nieuwland terug met een nieuw theaterconcert. In deze show keert ze terug naar de muzikale kern en staan haar karakteristieke stem, de emotie en het verhaal nog centraler. Begeleid door haar veelzijdige band vertelt Van Nieuwland persoonlijke verhalen, verpakt in nieuwe liedjes. Maar ook bekende hits als ‘Hunter’, ‘More’ en ‘Keep Your Head Up’ passeerden de revue tijdens dit theaterconcert in Zoetermeer.

DSC 4441A DSC 4446A

 

Face it ! De dingen zien, zoals ze zijn. Het aangaan van het leven en accepteren zoals het is. Het is het thema dat veel terugkomt in de liedjes van Sandra.
Meedoen aan ‘Expeditie Robinson’ was dan ook een van de inspiratiebronnen voor Van Nieuwland. Het heeft te maken met het aangaan van nieuwe dingen en moedig proberen te zijn. Twee van haar nieuwe liedjes gaan specifiek over dat avontuur en ervaringen daar: ‘Truth’ en ‘Same Sky’.

Kort na haar debuut in 2012 bestormde Sandra van Nieuwland op spectaculaire wijze de hitlijsten. Met haar karakteristieke zangstem veroverde zij definitief de harten van vele Nederlanders. Sandra sloot de avond af in de foyer met een signeersessie en een gezellig babbeltje.

Sandra is nog te zien en te horen in de theaters tot begin april dit jaar. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.ntk.nl/voorstelling/sandra-van-nieuwland-nieuwe-show

Foto’s en tekst: Jerrold Mallee – Media Foto’s Zoetermeer e.o.

-advertenties-

-goede doel-