IMG 0655Vorig jaar vierde Jong Perspectief het 10 jarig jubileum en Stichting Piëzo kwam met het originele cadeau om een geheel verzorgde High-Tea aan te bieden voor alle vrijwilligers met hun maatjes. Wie wil dat nou niet? Genieten van allerlei lekkers!

Afgelopen zaterdagmiddag werd dit cadeau geactiveerd! Een groep enthousiaste vrijwilligers van Piëzo had alles goed voorbereid om iedereen aan de slag te zetten om allerlei lekkere dingen te maken. Scones met clotted cream, fudge en sandwiches; het was er allemaal. Gezellig in groepjes aan het werk en daarna met z’n allen elkaars bakcreaties proeven en beoordelen.

Gemotiveerde bakkers

Er was veel animo voor deze middag, een grote groep met gemotiveerde bakkers! Dank aan Stichting Piëzo voor dit onwijs originele cadeau! Mocht je meer willen weten over wat nou precies het maatjesproject voor jongeren kan betekenen en waar Stiching Piëzo zich voor inzet dan is een bezoek aan de website van Stichting Piëzo en Jong Perspectief een bezoekje waard! Beide organisaties kunnen altijd hulp gebruiken.

-advertenties-

-goede doel-