Money Spenders

De wereldberoemde bokser Floyd Mayweather staat zaterdag 13 februari als rapper in No Limit in Zoetermeer. Mayweather brengt deze avond eerst een bezoek aan de Amsterdamse club The Box, en zet de avond door in de Zoetermeerse club aan de Van der Hagenstraat 22 (naast Silverdome), Openingsuren zijn van 0.00 tot 06.00 uur.

Woordvoerder The Box: “Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar hij komt toch echt. Mayweather toert met The Money Team door Europa en staat dit weekeinde in Amsterdam en Zoetermeer.”

Veel belangstelling

“De mannen achter No Limit hebben het voor elkaar gekregen dat hij daadwerkelijk naar Nederland komt,”vertelt een woordvoerder van The Box. “Of er veel belangstelling voor hem is? Wij krijgen zelfs verzoeken vanuit Duitsland en Zweden voor tickets.''

Floyd Mayweather jr. is een Amerikaans beroepsbokser. Hij won driemaal de nationale Golden Gloves en brons op de Olympische Spelen van 1996. Door kenners wordt hij beschouwd als één van de beste boksers ooit en en beëindigde vorig jaar zijn carrière na 49 gewonnen duels en nul nederlagen. Naast zijn sportieve prestaties staat de Amerikaan bekend om zijn extravagante levensstijl.

Line-up

Naast Floyd Mayweather jr. als MC is er de volgende line-up; Jayh Bling (USA), Biggi, Stefan Villijn, Outsiders, Rick Royal, Yato Vela, Youss-F en Mc Issy.

Kaarten bestellen

Momenteel zijn er nog kaarten beschikbaar en te reserveren via 0615472843 of 0626785558. Meer informatie op www.clubnolimit.nl.

-advertenties-

-goede doel-