avond4daagse4 2Eind 2015 luidde het bestuur van de Stichting Avond4daagse Zoetermeer de noodklok. De organisatie moest na de jubileum editie van 2015 afscheid nemen van de algeheel coördinator en diverse vrijwilligers waardoor de organisatie van het evenement op de schouders van te weinig vrijwilligers zou komen te liggen.

De oproep in diverse media heeft echter zijn nut bewezen. Binnen een aantal weken hebben ruim 10 mensen zich individueel gemeld. Ook het ID College Zoetermeer, Kern Kinderopvang Zoetermeer, KIWANIS Zoetermeer en YMCA Zoetermeer toonden hun maatschappelijke betrokkenheid en zorg over het mogelijk verdwijnen van de jaarlijkse wandelvierdaagse.

Tijdens een kick-off afgelopen donderdag kwamen de nieuwe betrokkenen en het stichtingsbestuur bij elkaar om de toekomst te bespreken. Met de betrokken partijen en nieuwe vrijwilligers is een goede toedeling van de werkzaamheden gemaakt op basis van ieders kwaliteiten en mogelijkheden.

Het bestuur concludeerde dan ook dat er meer dan voldoende vertrouwen is dat ook in 2016 de avond4daagse in Zoetermeer op een goede en veilige manier kan worden georganiseerd. Als klap op de vuurpijl is Greet Keereweer toegetreden tot het bestuur en zij heeft per heden het voorzitterschap van de stichting op zich genomen.

Op korte termijn volgen er nog enkele bijeenkomsten om de verdere uitwerking af te stemmen en vervolgens naar buiten te treden voor de inschrijvingen et cetera.

Van 30 mei tot en met 2 juni 2016 belooft het weer een groot wandelfeest te worden! Net als in de voorgaande jaren hopen alle betrokkenen natuurlijk op een opkomst van wederom ruim 3.500 wandelaars.

-advertenties-

-goede doel-