Foto Cees CoersSneeuw in de Meerpolder

Sneeuw in de Meerpolder, foto: Cees Coers

Dit jaar bestaat de Zoetermeerse Meerpolder 400 jaar, het hele jaar door worden daarom speciale activiteiten georganiseerd rond de oudste polder van de regio. Fotogroep Zoetermeer organiseerde de eerste activiteit: een boeiende fotoexpositie met als onderwerp de Zoetermeerse Meerpolder.

Op elk hun eigen manier brachten 11 fotografen van de Fotogroep de Meerpolder verrassend in beeld. In 24 foto's ziet u de Meerpolder zoals u deze nog nooit gezien heeft. De fotografen waren vrij in hun interpretatie van de foto-opdracht, wat resulteerde in heel diverse beelden: met de nadruk op historie, de natuur en de dieren of juist in zwart-wit.


De tentoonstelling kunt u gratis bezoeken in Woonzorgcentrum De Gondelkade, aan de Gondelkade 33 in de wijk de Leyens. De foto's zullen daar te zien zijn tot en met 4 april.

 

Heeft u zelf inspiratie gekregen na het zien van de prachtige Meerpolder foto's? In het kader van 400 jaar Meerpolder wordt een fotowedstrijd georganiseerd, waarin de Meerpolder uiteraard een hoofdrol speelt. De winnaar van de fotowedstrijd mag op rondvaartboor de Meervaarder de polder van een heel andere kant bekijken, namelijk vanaf het water!

-advertenties-

-goede doel-