Being There 1Op donderdag 25 februari zijn bezoekers van harte welkom in de Zoetermeerse Ichthuskerk voor een nieuwe ‘Movie Night’. Deze keer is gekozen voor een film van komiek Peter Sellers. Velen zullen hem kennen als de onhandige Inspector Clousseau uit de Pink Panther-reeks.

In de komische en satirische film ‘Being There’ speelt Sellers de rol van Chance. Een man van middelbare leeftijd die werkt als tuinman voor een rijke man in Washington. De wat simpele Chance heeft zijn hele leven in het huis gewoond en heeft geen notie van de wereld buiten zijn beschermde omgeving. Alles wat hij weet van de buitenwereld is afkomstig van de televisietoestellen die overal in het huis staan.

Als de eigenaar van het huis en tuin sterft, staat Chance op straat. Gekleed in zijn ouderwetse kleding, met hoed en paraplu loopt hij de buitenwereld in, met een afstandsbediening.

De deuren van de Ichthuskerk aan de Parkdreef 258 zijn open vanaf 19:30 uur. De film start om 20:00 uur en zal tot ongeveer 22:15 uur duren (inclusief korte pauze). Voor de liefhebbers kan er na de film nog even worden nagepraat. Entree: vrijwillige bijdrage.

Voor meer informatie over dit persbericht of over de Movie Nights, kunt u contact opnemen met Anton van Dijken, 06-45700121 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Open Ichthus via: www.openichthus.nl en www.pwzn.nl

-advertenties-

-goede doel-