Gestold geluk uitsnedeVind jij op vakantie gaan ook zo leuk? Je hoeft even helemaal niks. Alleen maar avonturen beleven! In het Stadsmuseum Zoetermeer is een tentoonstelling die over vakantie gaat. En dan vooral over de souvenirs die mensen mee terug nemen. Kinderen van 6-12 jaar kunnen voor € 1,00 op reis door de tentoonstelling met een koffertje en het ‘Gestold geluk-paspoort’.

Op de tentoonstelling ‘Gestold Geluk’ in het Stadsmuseum Zoetermeer kun je van alles zien en ontdekken. Je gaat op reis met een koffertje vol spullen die je nodig hebt voor je reis. Met het ‘Gestold-geluk-paspoort’ kom je in alle hoeken en gaten van de tentoonstelling en ontdek je waarom iemand een krokodil mee terug nam van vakantie en waarom een tasje met auto’s erop bijzonder is.

Voor de ouders en begeleiders biedt de tentoonstelling een reis vol herkenning en interessante weetjes. Kortom een leuk uitje voor het hele gezin.

Trek een souvenir

In het museum staat een levensechte automatiek, waaruit je geen snack maar een souvenir kunt trekken. In de automatiek zitten 24 mini-voorwerpen die typisch Nederlands zijn, bijvoorbeeld klompjes, Wilhelmina-pepermuntjes, een mini-kaasschaaf en geitenwollensokken. Wie een voorwerp trekt, mag een suggestie doen voor een nieuw voorwerp dat onze streek het beste typeert.

Toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis. Volwassenen betalen Euro 3,-- (Museumkaart gratis). Het Gestold-Geluk-paspoort’ kost Euro 1,00. Het museum is geopend op dinsdags t/m vrijdags van 10.00 – 16.00 en zaterdags en zondags van 13.00 – 17.00 uur.

Ga mee op reis in het Stadsmuseum met het ‘Gestold geluk-paspoort’

Stadsmuseum Zoetermeer, Dorpsstraat 7, 2712 AB Zoetermeer, tel. 079-3164735

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , www.stadsmuseumzoetermeer.nl, Facebook.com/gestoldgeluk

Openingstijden: di t/m vrij: 10.00 – 16.00 en za en zo: 13.00 – 17.00 uur

-advertenties-

-goede doel-