P2022226Op zondag 28 februari om 14.00 uur vindt de laatste winterwandeling achter gesloten hek plaats. Via een zijingang ga je met natuurtuingidsen de tuin in. Vanaf half maart is de Natuurtuin weer open.

De natuurtuin is een landschappentuin. In een winterse tuin zijn de verschillende landschappen heel goed te herkennen. Door de zachte winter staan al verschillende planten in bloei, zoals sleutelbloemen, narcissen en lenteklokjes. Langs de waterkant komen de bloemen van groot hoefblad op. Ook de vogels laten zich volop horen, bijvoorbeeld het geroffel van spechten.

Er is hard gewerkt in de Natuurtuin. Onder andere Knotgroep Meer en Woud heeft flink de handen uit de mouwen gestoken. Zo hebben zij bijvoorbeeld een kwart van het griend teruggezet.

Meer informatie

De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer één uur. Kom niet te laat want het hek gaat op slot. Deelname aan de winterwandeling is gratis.

Voor groepen is het mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Meer informatie ontvangt je via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

-advertenties-

-goede doel-