percussion‘Circle Percussion is sexy en opwindend, woest en meedogenloos!’ ‘De muziek is rauw, ongecompliceerd, bloedaanstekelijk en opmerkelijk melodieus.’ Twee reacties van mensen die een bezoekje aan het concert brachten. Het theaterconcert dat zaterdag 27 februari in het Stadstheater Zoetermeer in première gaat.

Circle Percussion zorgt altijd voor spektakel. Dat bleek al met de succesvolle voorstellingen Drums Of The World, Down To Earth en BIG! MEN! DRUMS! In BANG THAT DRUM creëert Circle Percussion een nieuwe, adembenemende wereld waarin onbetreden drumpaden versmelten met invloeden van de laatste muziektrends. Het verhaal wordt ondersteund door een prachtige lichtshow en zinnenprikkelende videoprojecties.

Drummuziek tot kunst verheven

De trommelaars van Circle Percussion spelen al jaren op internationaal niveau en hebben de drummuziek tot een kunst verheven. Typerend zijn hun eigenzinnige klankkleur en de hypnotiserende, elastische en soms grappig struikelende grooves. Circle Percussion is even tijdloos als onverwoestbaar, ervaar het in BANG THAT DRUM.

Kijk voor meer informatie op de website van Circle Percussion.

 

tekst: Marc van Oers

 

-advertenties-

-goede doel-