SALLY 4TH 1Vrijdagavond staat de band Sally 4th op het podium in JJ Music House. Sally 4th is een nieuwe formatie van muzikanten die hun krachten hebben gebundeld. Hun doel is om met elkaar country-rock covers a la 2015 naar Nederland te halen. Denk hierbij aan artiesten als Carrie Underwood, Keith Urban, Lady Antebellum, Gloriana etc. Zij zullen door het land gaan trekken, op zoek naar podia waar zij de avond kunnen opvrolijken met een Western tintje. Sally 4th is een country-rock kwartet met Amy Mielatz (zang), Marleen Klompenhouwer (gitaar/zang), Febby Tasiran (gitaar) en Linda Franse (drums). Voor bass en slagwerk doen zij een beroep op diverse muzikanten waaronder Florian de Vette en Kevin Davies. Het optreden begint om 21.30 uur.

Acoustic afternoon

Zondagmiddag treden weer verschjillende muzikanten op tijdens de maandelijkse Acoustic Afternoon in JJ Music House. Timber is een pop-georiënteerde singer-songwriter die al op jonge leeftijd de Beatles begon met muziek maken. In 2010 bracht hij voor het eerst zijn eigen nummers uit op de CD ‘Book of life’, die zeer lovende recensies kreeg (o.a. Music Maker, Popunie). Ook leverde het veel positieve reacties op. Zijn muziek is toegankelijk, vrij rustig met een voelbare emotie onder de oppervlakte. Naast eigen werk speelt Timber ook covers van o.a. James Taylor, Beatles, Crowded House, Jack Johnson, John Mayer, Ed Sheeran, etc. Timber spelt de covers met een eigen interpretatie maar altijd herkenbaar.

ProJJect 2.0 speelt een verrassend en zeer gevarieerd repertoire van jazz tot rock. Projject 2.0 was oorspronkelijk opgericht als een tijdelijke projectband. De bandleden kregen echter de smaak te pakken en besloten om met deze formatie door te gaan. Nummers die voorbijkomen zijn o.a. van Crosby Still Nash and Young, Suzan Tedeschi, Live, Pink en U2.

ProJJect bestaat uit Jeannette van Bemmelen (zang), Ton van Bemmelen (bas), Harry Dumay (toetsen/gitaar), John Janssen (gitaar), Jim Micola (gitaar) en Willem Kuller (percussie).

De hekkensluiter van deze middag is de formatie Blues Willis bestaande uit de muzikanten Freek Carels en Peter van de Heuvel. Met de akoestische gitaar en zang maken zij rauwe, mooie en gevoelige blues. Deze gevarieerde Acoustic Afternoon begint om 15.00 uur in JJ Music House.      

Programma

Vrij 26/02   Sally 4th (Country-Rock)

                       Aanvang 21.30 uur

Zon 28/02   Acoustic Afternoon met:

                       Timber

                       Projject 2.0

                      Blues Willis

                       Aanvang 15.00 uur, entree € 2,50

Woe 02/03 JJ’s jamavond

                       Aanvang 20.00 uur

Vrij 04/03 Saucy Leaves (Coverband)

                       Aanvang 21.30 uur

-advertenties-

-goede doel-