DSC 0071Sheetla Dewi Jagai is een lifestyle ondernemer en heeft de filmdans uit de Bollywood producties een nieuwe, sportieve en inspirerende dimensie gegeven, genaamd Bollywood-Vibez. Met dit innoverende concept laat Sheetla de deelnemers kennis maken met de moderne Bollywood dansstijlen verweven met actieve sportbewegingen en de traditionele filosofie van de yoga in de vorm van een lifestyle!

Het doel van Bollywood-Vibez is eenwording met jezelf, lichaam en geest die voor balans en evenwicht zorgen. Dit is volgens Sheetla de diepere betekenis van het beoefenen van de dans in combinatie met het actief bewegen en het uitoefenen van yoga. Door de belangrijke kernelementen van deze drie onderdelen met elkaar samen te voegen ontwikkel je hiermede je persoonlijkheid en versterk je de eigen (culturele) identiteit.

Bollywood-Vibez is een kunstvorm met vijf belangrijke uitgangspunten: inspiratie, bewegen, creativiteit, plezier en de innerlijke rust. Deze elementen vormen dan ook de sterke basis van de danslessen en workshops. Voor Bollywood-Vibez gaat het namelijk niet persé om de hoeveelheid dansen en/of choreografieën die men leert, maar om de ontplooiing en ontwikkeling van het lichaam en de geest waardoor je je de danskunst op een sportieve en inspirerende manier eigen kunt maken.

Kortom, Bollywood Vibez is niet alleen een nieuwe trend op het gebied van de Bollywood dans, maar vooral ook een (inter)actieve sportactiviteit voor de ontwikkeling van het lichaam en de geest gericht op kidz, teenz & femalez, waar in Zoetermeer de eerste aftrap is gegeven.

Voor meer informatie over de lessen en workshops van Bollywood-Vibez ofwel het willen franchisen hiervan, kan nader contact opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-