Ebert Zwart leerlingendagJJ Music House, de place to be als jij muziekliefhebber of muzikant bent. Niet alleen kan je hier een oefenruimte boeken om te oefenen met je eigen band, ook worden er regelmatig optredens gegeven.

En zo ook in de maand maart. Met verschillende bands die optreden bij JJ Music House gaat het weer een muzikaal feestje worden deze maand.

Saucy Leaves & Batcrab

De coverbands Saucy Leaves en Batcrab staan vrijdag 4 maar top de bühne in JJ Music House.
Saucy Leaves is een leuke jonge band en speelt pop, blues, rock en alles daartussen. Ze zijn gestart in het CKC waar ze verschillende opleidingen volgen. Inmiddels bestaat de band 3 jaar en spelen zij vooral covers met af en toe een eigen nummer.
De bandleden zijn: Zerahya von Tronchin (zang), Arjen Schuurman-Hess (bass), Edwin Somers (elektrisch gitaar), Falko Hage (elektrisch
gitaar) en Matthijs Hensen (drums).

Batcrab is een gezellige jonge pop/rock band uit Den Haag die in 2011 begon. Ze spelen niet alleen covers maar schrijven ook hun eigen
nummers zoals Blindfolded. De band bestaat uit Cheryl Mostert (zang), Christiaan van der Sluis (bas), Richard Jansen (drums) en Wesley Vermeer (gitaar).

Pearl Jam Tribute

Zaterdagavond treedt de tributeband Pearl Ten op in JJ Music House. Vijf enthousiaste en ervaren muzikanten sloegen de handen ineen om hun liefde te verklaren aan één van de meest toonaangevende rockbands van de jaren negentig: Pearl Jam. Een hele generatie jonge rockfans groeide destijds op met o.a. de hits Alive, Jeremyen Black.

Onder de noemer Pearl Ten wordt door zanger Sacha van de Ende, gitaristen Edwin van der Wel en Rob Oostrom, bassist Martijn van de
Wetering en drummer Jorg van Bleiswijk een spetterend eerbetoon gebracht aan de grootste knallers van de eerste 3 albums van het
gezelschap uit Seattle.

Leerlingendag

Zondag is het weer tijd voor de jaarlijkse leerlingenmiddag, georganiseerd door piano- en gitaar docent Ebert Zwart. Uiteraard met andere liedjes en deels ook andere leerlingen. De optredende leerlingen zijn: Ming Dao, Arthur, Lucas, Annika, Bas, Suzanne, Rosalie, Annemarijn, Jeroen en Matthijn.

De middag wordt net als vorig jaar gepresenteerd door Hein van den Broek. Alles wordt opgenomen in beeld en geluid als herinnering aan deze leuke optredens.

Programma

BatcrabVrij 04/03 SAUCY LEAVES & BATCRAB (COVERBAND)
Aanvang 21.30 uur

Zat 05/03 TRIBUTEBAND: PEARL TEN
Aanvang 21.30 uur

Zon 06/03 EBERT ZWART (LEERLINGENDAG)
Aanvang 15.00 uur, entree € 2,50

Woe 09/03 JJ’s JAMAVOND
Aanvang 20.00 uur

Don 10/03 MASTERCLASS ‘OPTREDENS’
i.s.m. SYNERGY FOR MUSIC
Aanvang 20.00 uur, entree € 8,50

Kijk voor meer informatie op de website van JJ Music House.

-advertenties-

-goede doel-