rv winkelcentrum 1Op woensdag 16 maart kunnen wijkbewoners van Rokkeveen in gesprek met burgemeester Aptroot en politiechef mevrouw Verhoekx, over de veiligheid in hun wijk. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in de wijkpost aan de Nathaliegang 79. Net als vorig jaar kunnen wijkbewoners deelnemen aan twee workshops, namelijk inbraakpreventie en brandveiligheid. Alle wijkbewoners zijn welkom. Aanmelden kan bij de wijkpost door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of te bellen met (079) 3469006.

De burgemeester bezoekt samen met de politiechef de komende maanden alle wijken in Zoetermeer. Het doel van de bezoeken is om samen met bewoners de stand van zaken op het gebied van de veiligheid te bespreken en om waar nodig maatregelen te nemen. De wijkbewoners krijgen een terugkoppeling over zaken die vorig jaar tijdens de veiligheidsbijeenkomsten zijn gemeld en besproken. Voorafgaand aan de bijeenkomst maakt het gezelschap een ronde langs veilige en onveilige situaties in deze wijken.

Zoetermeer Veilig

De gemeente heeft het thema veiligheid hoog op de agenda staan en vindt het belangrijk dat inwoners zich veilig voelen in de stad. Met projecten als Veilig Stappen, WAS, (Wijk en Agent Samen) en de grote controleacties op de RandstadRail probeert de gemeente de veiligheid in de stad te vergroten. Meer informatie is te vinden op www.zoetermeerveilig.nl.

.

-advertenties-

-goede doel-