aptch‘A Place To Call Home - The First Dutch Fanclub’ uit Zoetermeer is overstelpt met enthousiaste reacties van fanclubleden na het nieuws dat Omroep Max ook seizoen 3 en 4 gaat uitzenden van de Australische dramaserie ‘A Place To Call Home’. De serie speelt zich af in het Australië van de jaren 50.

In augustus 2015 startten Anton van Dijken uit Zoetermeer en Marjolein Hul uit Arnhem de eerste Nederlandse fanclub voor ‘A Place To Call Home’, de bijzondere serie die Omroep Max in de zomer van 2015 voor het eerst heeft uitgezonden. De Facebookpagina van de fanclub wordt inmiddels door ruim 400 mensen geliked. Op Instagram heeft de fanclub ruim 500 volgers.

Anton van Dijken: "de leden van onze fanclub zijn dolblij dat APTCH terugkeert op de Nederlandse televisie. Zelf heb ik er altijd vertrouwen in gehad dat het zou gebeuren maar het blijft toch altijd spannend tot het ook geregeld is".

Omroep Max zal op een later moment, het tijdstip van uitzending bekend maken. De fanclub wil graag rond de start van de uitzendingen bij MAX een ‘Fan Meet Up’ organiseren. Van Dijken: "we hebben al diverse ideeën voor de Meet Up. Omdat de serie in de jaren 50 speelt zou het leuk zijn als we het ook echt in ‘Fifties-stijl’ kunnen doen. Een grote picknick of ‘Garden Party’ is één van de ideeën. Wij hopen ook dat we sponsoren kunnen vinden voor dit evenement".

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Anton van Dijken, 06-45700121 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

-advertenties-

-goede doel-