hond aangelijndMartin Gaus Hondenschool Zoetermeer organiseert op zaterdag 19 maart de Landelijke Opschoondag in het Westerpark te Zoetermeer. Vanaf 13.00 uur staan koffie, thee, limonade, koekjes én vuilniszakken klaar op de trainingslocatie van Martin Gaus Hondenschool aan de Heuvelweg in het Westerpark te Zoetermeer. Deelnemers kunnen samen met hun hond een wandeling maken door het Westerpark waarbij ze onderweg zwerfafval verzamelen. Starten kan tussen 13.00 en 14.15 uur.

Er zijn 3 uitgezette wandelingen in het Westerpark die ook onderling te combineren zijn:

- rode paaltjes (landschapsroute) 3,2 km

- blauwe paaltjes (waterroute) 3 km

- groene paaltjes (kinderroute) 2,2 km

Mensen die bekend zijn in het Westerpark kunnen natuurlijk ook van de uitgezette routes afwijken. Honden zijn welkom in het Westerpark maar mogen niet overal los.

Ook na de wandeling staat er weer drinken en iets lekkers klaar!

Het is belangrijk om je van tevoren even op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat er voor elke deelnemende hond een goodiebag klaargezet kan worden. Deze goodiebag ontvang je dan na afloop van de wandeling bij inlevering van je vuilniszak. Inleveren van de vuilniszak kan tot 15.30 uur.

Onder de ingeschreven deelnemers zullen 2 kaarten voor Animal Event verloot worden. Geef bij je aanmelding je eigen naam, naam en ras van de hond(en) en het aantal volwassenen/kinderen waarmee je komt door.

-advertenties-

-goede doel-