HKZ CKC Muziekconcours 2016 2Vrijdag 18 en zaterdag 19 maart staan maar liefst 250 deelnemers in de voorrondes van het jaarlijkse HKZ-CKC Muziekconcours. Ruim 30 solisten en 30 ensembles, van klein tot groot, van klassiek tot rap, presenteren hun gekozen werk, eigen muziekstuk of improvisatie in de Theaterzaal van CKC & partners. Allen met hetzelfde doel: een plekje in de finale op vrijdag 22 april.
CKC & partners adjunct-directeur Joep Annegarn is trots: “Het HKZ-CKC Muziekconcours is de laatste jaren kwantitatief en kwalitatief enorm gegroeid en wordt nu door alle amateurmuzikanten in Zoetermeer omarmd.” De jury, bestaande uit verschillende muziekprofessionals, heeft tijdens de voorrondes de lastige taak om een selectie te maken. Deze 16e editie van het concours maken de finalisten kans op o.a. een exclusieve masterclass gegeven door gespecialiseerde docenten van Codarts Rotterdam (hogeschool voor de kunsten).

Tijdens de voorrondes is publiek van harte welkom om alle deelnemers aan te moedigen. Toegang is gratis. Kijk voor mee informatie op www.ckc-zoetermeer.nl/muziekconcours.  Het HKZ-CKC Muziekconcours 2016 wordt gesponsord door HKZ Specialisatie en Codarts Rotterdam.

-advertenties-

-goede doel-