Projectkoor Verdi and Friends CKC partnersNa het eerste succesvolle projectkoor start in april een nieuw projectkoor bij CKC & partners. Tijdens het projectkoor ‘Verdi & Friends, beroemde operakoren’ worden delen uit opera’s van Verdi en andere bekende componisten gezongen, onder leiding van dirigent Michel Havenith. Iedereen (met enig koorervaring) is van harte welkom en krijgt volop de kans om mee te zingen in een aantal beroemde operakoren.

Succesvolle eerste editie
Projectkoor ‘Verdi & Friends, beroemde operakoren’ is het tweede projectkoor georganiseerd op initiatief van CKC & partners. Vorig jaar was projectkoor ‘The Messiah’ een groot succes met vele enthousiaste koorleden. Ter afsluiting werd een concert gegeven in een volle Oosterkerk.

Verdi
Dit jaar staat het projectkoor in het teken van Verdi en andere bekende componisten. Wie kent bijvoorbeeld niet Verdi’s wereldberoemde Slavenkoor ‘Va pensiero’ uit zijn opera Nabucco? Deze en andere bekende operakoren staan centraal bij dit project. Het koor wordt instrumentaal begeleid door een pianist en staat onder bezielende leiding van dirigent Michel Havenith. In acht weken wordt gewerkt naar een openbaar en spectaculair slotconcert op donderdag 30 juni op de Markt tijdens het festival ‘Klassiek op het water’.

De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 – 22.15 in de Theaterzaal van CKC & partners. Deelname kost €55,-. Ga voor meer informatie of aanmelden naar www.ckc-zoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-